Kan ‘t een stuk blijer?

Ik ben medewerker:

 

  • Zit jij op je werk niet op je plek?
  • Je voelt dat je meer kan maar je krijgt de kans niet?
  • Je hebt het idee dat er veel meer in je zit?

 

Dan bieden wij de oplossing! Gun je zelf werkgeluk! Ons nieuwe e-learning module werkgeluk biedt een compleet digitaal pakket waardoor jij de stappen gaat zetten die jou naar werkgeluk gaan leiden. Jij gaat inzicht krijgen in jouw talenten, je gaat de tools krijgen om de juiste stappen te zetten. En dat in je eigen tempo vanuit je eigen thuis, werk of welke locatie dan ook. Je gaat via videomateriaal heel veel kennis aangereikt krijgen. De bijbehorende werkboeken geven je de juiste tools om de goede inzichten te krijgen. Het audiomateriaal zorgt ervoor dat je dit onderdeel ook tijdens het autorijden of hardlopen tot je kan nemen. De afwisseling in het materiaal maakt dat deze module leuk is en om te doen, waardoor jij je doel met deze e-learning module gaat bereiken. In de online coachingssessies kun je de puntjes op de “i” zetten. En ook die sessies plan je weer makkelijk digitaal in op een moment dat het jou uitkomt!

Jij verdient werkgeluk, werken gun jezelf deze e-learning module en meld je even aan via onderstaande button

 

Ik ben werkgever:

 

  • Je wilt je medewerker in beweging zetten?
  • Of op weg helpen naar een optimaal passende werkplek zodat hij of zij meer werkgeluk zal ervaren?
  • Je wilt je medewerker helpen zijn of haar talent in de volle breedte te ontwikkelen?

 

Allereerst: TOP! Werkgevers die investeren in zelfontwikkeling van hun medewerkers hebben doorgaans blijere medewerkers. En uit onderzoek blijkt dat blijere medewerkers productiever zijn.                                       

Daarnaast is het voor het aantrekken van het juiste talent van groot belang dat je “werkgeversimago” positief is. Dat je aantrekkelijk bent als werkgever. En hoe je omgaat met medewerkers van wie je onverhoopt afscheid moet nemen hoort daar bij. Gun je medewerker de juiste werkplek waarbij zijn of haar talent in zijn volle breedte benut gaat worden.

Deze e-learning module biedt een compleet online te volgen pakket inclusief live coachingsessies waardoor je medewerker de stappen gaat zetten op weg naar de optimale werkplek. Inzicht wordt verkregen in  talenten, kernwaardes, compenties etc en de juiste tools worden aangereikt waardoor de medewerker stappen gaat zetten. Als werkgever kun je bepalen binnen welke periode de e-learning module afgerond dient te zijn. Binnen die periode kan je medewerker vanuit  thuis, werk of welke locatie dan ook met het materiaal aan de gang.  Via videolessen wordt de nodige  kennis aangereikt. De bijbehorende werkboeken geven de de juiste tools om de goede inzichten te krijgen en stappen te maken. Het audiomateriaal zorgt ervoor dat je dit onderdeel ook tijdens het autorijden of hardlopen tot je kan nemen. De afwisseling in het materiaal maakt dat deze module leuk is en om te doen, waardoor je medewerker met deze e-learning module doelen gaat bereiken. In een live (online) coachingssessie worden de puntjes op de “i” gezet. En ook die sessie plan je weer makkelijk digitaal in op een moment dat het goed uitkomt!